Mer om Vizeum-nätverket

Vizeum är mediebyrån som inte startar i media. Vi börjar istället med konsumenterna och deras relation till ditt varumärke. Genom att kombinera vår unika kunskap om grundläggande mänskliga drivkrafter med kunskap om hur vi konsumerar media idag skapar vi effektiva medielösningar för ditt varumärke. På Vizeum prioriterar vi att ha en nära relation till våra kunder och ser dem hellre som samarbetspartners än som bara kunder.

Läs mer på Vizeum.com Vizeums internationella nätverk

Jobba hos oss

”Connections that count” är vår mission. Därigenom kan vi erbjuda våra kunder den högkvalitativa rådgivning och integrering av media som krävs i det nya medielandskapet. På Vizeum arbetar ett nyfiket och glatt gäng där ett nära samarbete med både kunder och kollegor prioriteras, är du en av oss?

Bland våra medarbetare eftersträvar vi olika bakgrunder och erfarenheter. Detta kombinerat med expertis inom samtliga mediekanaler gör det möjligt för oss att leverera högkvalitativa och kreativa medielösningar. Om Vizeum känns som en lockande arbetsplats, tveka inte att höra av dig. Läs mer på aegiscareer.se.

Just nu söker vi efter en ny kollega

Communications Planner till Vizeum Insight

Vad gör Vizeum Insight?

Vi genomför alla typer av undersökningar och analyser och arbetar nära våra uppdragsgivare med strategisk rådgivning. Vi är ett team med bred erfarenhet och kompetens inom marknadsföring, media, beteendevetenskap och statistik. Vi arbetar strategiskt med kundernas övergripande kommunikation, samt olika delar kopplat specifikt till kampanjerna. Vi fördjupar oss i vilka målgrupper de har idag, och vilka de inte har, för att se hur stor marknadspotentialen är. Vi gör djupdykningar i deras köp- och mediebeteenden. Vi tittar på konkurrenternas satsningar avseende allt från erbjudanden, budskap, budgetar, medieval och målgrupper.

Vi gör analyser avseende varumärkets position på marknaden i förhållande till konkurrenterna. Vi undersöker vad som driver kundens försäljning i stort och hur den kan optimeras. Vi arbetar med för- och efter-tester av kampanjer för att fånga upp att de når sitt syfte, från varumärkes-byggande till direkt försäljning.

Vi verkar i en mycket spännande bransch under stark utveckling. Konsumenternas mediebeteende förändras radikalt och sättet att utvärdera kommunikation förändras i samma takt. Vi har starkt stöd från vår världsomspännande koncern där det utvecklas innovativa verktyg i toppklass.

Din kompetens;
Vi söker en multibegåvning som kan presentera djupgående analyser på ett tydligt och inspirerande sätt. Du kan utifrån stora mängder data vaska fram agerbara insikter som genererar affärsdrivande kommunikationsstrategier.

Du bör ha en bakgrund och kompetens inom research/analys och helst även strategi/rådgivning inom media och kommunikation. Du är van att ha en dialog med annonsörer kring alla delar av deras affär och marknadsföring. Du ser vilka insikter som behövs och hur de ska tas fram för att våra kundteam ska skapa lösningar och rekommendationer som svarar mot våra kunders olika utmaningar och möjligheter.

Du gillar att möta kunder och har erfarenhet av att göra presentationer och du älskar att hjälpa projektledare, strateger och media-specialister att komma fram till nyskapande och effektiva media- och kommunikationslösningar.

Vi söker dig som trivs lika bra med ord och siffror så du bör behärska Excel och PowerPoint väl, likaså gängse analysverktyg, system och metoder i vår bransch. Du är dessutom duktig på engelska i tal och skrift.

I ansvaret ligger också att bygga starka relationer med alla Vizeums partners, såväl med uppdragsgivare som med leverantörer, kollegor och våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network, allt för att skapa ett starkt samarbete i alla led. För oss är strategiskt tänkande, nyfikenhet och proaktivitet nyckeln till framgång.

Du som person; 
Du som person vill först och främst ha kul på jobbet i sällskap av fantastiska kollegor och roliga kunder. Du är sifferorienterad, noggrann och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös, social, en teamplayer samt kreativ. Mycket energi och proaktivitet är viktigt hos oss.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev till tobias.ostrom@vizeum.com senast den 30:e november. Märk ansökan med Communications Planner. Urvalsprocessen sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta, Tobias Östrom Tel +46708583232.

Lämna en spontanansökan

Skicka in en länk till ditt CV här så hör vi av oss om det dyker upp något som passar din profil. www.aegiscareer.se/vizeum/

Vill du praktisera hos oss?

Varje år tar vi in ca 10 personer för att praktisera i våra olika koncernbolag. Ett krav för att söka praktikplats hos oss är att din praktikperiod är minst 12 veckor samt att du läser en utbildning som är relevant för vår bransch. www.aegiscareer.se/dan/vill-du-praktisera-hos-oss/